Diumenge, 21 juliol 2024
24.5 C
La Llagosta

L’alcalde, Óscar Sierra, demana a la ciutadania que limiti les sortides de casa

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha mantingut aquest migdia una trobada amb la ciutadania. Sierra ha respost les preguntes que li han fet veïns i veïnes durant una videoconferència en directe que s’ha pogut seguir al Facebook de l’Ajuntament. El vídeo es pot veure aquí: https://www.facebook.com/AjuntamentdelaLlagosta/videos/295491588091956/

En primer lloc, l’alcalde ha enviat una abraçada als familiars de les persones que han mort a la Llagosta pel coronavirus. “No esteu sols”, ha dit l’alcalde, que ha avançat que l’Ajuntament farà un homenatge a les víctimes quan es torni a la normalitat. Més de deu persones han mort a la nostra localitat pel Covid-19. Les banderes de l’Ajuntament onejaran a mig pal en senyal de dol mentre duri l’estat d’alarma.

L’alcalde també ha animat als que estan a casa amb símptomes o que han donat positiu. Sierra ha insistit en la necessitat de sortir el mínim possible per evitar contagis. “Cada vegada ho estem fent millor”, ha destacat l’alcalde, que ha explicat que ara la Policia Local posa unes cinc denúncies diàries per saltar-se el confinament, quan al principi eren una vintena.

Durant la seva intervenció, que ha durat una hora i mitja, l’alcalde ha explicat les mesures que ha portat a terme l’Ajuntament a causa de la crisi sanitària. Tota la informació es pot trobar a l’apartat de seguiment del coronavirus del web de l’Ajuntament, www.llagosta,cat.

L’alcalde s’ha mostrat orgullós dels voluntaris de la Llagosta i ha destacat la feina dels serveis públics. Sierra ha respost les preguntes que li han plantejat els veïns i veïnes i ho tornarà a fer en una altra trobada telemàtica prevista per a la setmana que ve.

Publicitat

1 COMENTARI

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies