Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

El CAP de la Llagosta rep mascaretes i bates del grup de veïns i veïnes de Mascarillas Solidarias

El Centre d’Atenció Primària de la Llagosta ha rebut mascaretes i bates que han confeccionat des del grup de veïns i veïnes Mascarillas Solidarias La Llagosta. L’última donació ha estat avui mateix, però des de fa dies l’entitat solidària de la nostra localitat atén a les necessitats sanitàries de l’equip humà del CAP llagostenc.

Mascarillas Solidarias també fa donacions de mascaretes i bates a d’altres equips sanitaris de l’entorn, com ara els dos ambulatoris de Montcada i Reixac, a l’Hospital de Sant Pau, de Barcelona, i a personal sanitari que ho ha sol·licitat de l’Hospital de Mollet i el Parc Taulí, de Sabadell.

L’entitat solidària, impulsada per veïns i veïnes de la nostra localitat, també ha repartit mascaretes en una desena de comerços de la Llagosta, a les parades del Mercat Municipal, a Protecció Civil i a les farmàcies.

Per demanar mascaretes o bates, l’entitat ha posat en marxa un número de telèfon que atén consultes per Whatsapp al 935603063.

Publicitat

Publicitat