Dissabte, 04 maig 2024
13.6 C
La Llagosta

Carrers buits de persones i aplaudiments als sanitaris des dels balcons de la Llagosta

Aquests dies estan sent inèdits a la Llagosta des que dissabte s’aprovés l’estat d’alarma pel Consell de Ministres per intentar evitar la proliferació de contagis per la pandèmia del coronavirus. En aquest sentit, aquests dies s’han vist aplaudiments des dels balcons al personal sanitari, a la Policia Local fent avisos i els carrers buits de persones.

Una de les situacions que s’han viscut aquests dies entre la ciutadania de la nostra localitat han estat els aplaudiments en els balcons confinats cap al personal sanitari, que lluita per combatre el coronavirus. Molts vens i veïnes van sortir als seus balcons i terrasses dissabte, a les 22 hores, i diumenge, a les 20 hores, per retre un homenatge al personal sanitari.

Si bé, la gran majoria de la ciutadania ha complert amb l’obligació de quedar-se a casa, hi ha hagut comportaments que han estat denunciats per la Policia Local, com ara el salt d’una vuitantena d’infants que van fer dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. Tot i això, els carrers, avingudes, places i parcs de la nostra localitat han presentat una imatge deserta que mostra el comportament cívic i responsable de la ciutadania.

Això sí, a primera hora del dissabte es van veure cues als establiments d’aliments de primera necessitat. Per tal d’evitar aglomeracions, l’Ajuntament va controlar des del mateix dissabte l’entrada al Mercat Municipal amb conserges i amb un únic accés des del carrer del Mercat. A més a més, hi ha hagut restaurants del municipi que han ofert mitjançant les xarxes socials ofertes de menjar per emportar.

Cal recordar que el decret permet sortir al carrer per adquirir medicaments o menjar, anar a la feina i tornada a casa, assistir al metge, assistència i cura de persones vulnerables, repostatge de combustible, assistència a bancs quan sigui imprescindible i passejar mascotes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies