Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Els clubs esportius llagostencs es queden sense competició quinze dies pel coronavirus

Tots els clubs esportius de la Llagosta s’han vist afectats per les suspensions de les competicions durant els pròxims quinze dies pel coronavirus. Les seves respectives federacions catalanes i, en el cas de la Concòrdia, la Federació Espanyola, han emès comunicats suspenent les dues pròximes jornades.

En futbol sala, la Concòrdia en un primer moment tenia la intenció de mantenir els entrenaments però després del tancament de les instal·lacions municipals van decidir ajornar qualsevol mena d’activitat esportiva fins a nou avís. Pel que fa al FS Unión Llagostense ha suspès tots els entrenaments.

En handbol, l’HC Vallag i el Joventut Handbol tampoc entrenaran durant quinze dies. Una mesura que també adopten, en futbol, el CE La Llagosta i el CD Viejas Glorias i, en bàsquet, el Club Bàsquet La Llagosta 2017.

En canvi, el Club Petanca, el Club Patí La Llagosta i l’AE Karate-Judo La Llagosta van ser les últimes entitats esportives en decidir la suspensió d’entrenaments, tot i comptar amb l’ajornament de les seves respectives competicions. Finalment, les tres entitats van suspendre l’activitat esportiva, fins a nou avís.

Pel que fa als grups d’infants de les Escoles d’Iniciació Esportiva de La Llagosta dijous van comunicar als pares i mares l’ajornament de les competicions i dels entrenaments. De fet, gran part dels equips de les EIE participen en les lligues del Consell Comarcal del Vallès Oriental, que va comunicar l’ajornament de l’activitat esportiva i les seves competicions fins al 13 d’abril.

Publicitat

Publicitat

Més notícies