Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament organitza avui l’acte institucional del Dia Internacional de les Dones

L’Ajuntament de la Llagosta commemorarà avui el Dia Internacional de les Dones amb un acte institucional, que tindrà lloc a partir de les 19 hores al Centre Cultural. S’hi farà la lectura del manifest institucio­nal, a càrrec de jugadores del Club Deportivo La Concòrdia, i el lliurament de premis de la segona edició del Concurs de microrelats, que, en aquesta ocasió, porta per títol El mite de la “superwoman”. Del treball invisible i no remunerat, al treball visible i precari. La trampa de les dobles i triples jornades.

L’acte estarà amenitzat per quatre representants de l’Escola Municipal de Música de la Llagosta, Anna Arregui, Marina Marcos, Joselyn de Abreu i Ruth Garlet. Tot seguit, es farà la inauguració de l’exposició del Foto-Club La Llagosta amb el títol La Llagosta captada per dues amigues.

D’altra banda, avui, durant tot el dia, les dones podran participar gratuïtament en qualsevol de les activitats dirigides del Complex Esportiu Municipal El Turó així com fer ús de les seves instal·lacions. També durant tot el dia, les dones podran gaudir d’una oferta personalitzada.

L’Ajuntament ha ampliat fins a l’11 de març el període de venda d’entrades per assistir a La nit de les dones, que se celebrarà el 14 de març a partir de les 20.30 hores al Centre Cultural. Les entrades es poden adquirir per 15 euros al Restaurant La Familia, ubicat al número 5 del carrer de l’Estació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies