Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

Més de 125 usuaris de la deixalleria tindran bonificació en el rebut d’escombraries del 2020

Aquest any hi haurà 127 beneficiaris de la bonificació en el rebut d’escombraries per haver fet servir la deixalleria durant el 2019 més de deu vegades. La bonificació és del 10% o del 15% segons el nombre de visites realitzades.

Dels 127 beneficiaris, 56 són veïns i veïnes que tindran un descompte del 10% per haver utilitzat la deixalleria entre deu i catorze vegades l’any passat; 70 tindran una bonificació del 15% en el rebut d’escombraries per haver anat a al deixalleria un mínim de quinze vegades; l’altre beneficiari és un local comercial, que tindrà un 10% de descompte per haver fet servir la deixalleria un mínim de 20 vegades.

Les persones que encara no tinguin el carnet de la deixalleria poden passar a recollir-lo a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, a l’edifici de la plaça d’Antoni Baqué.

La deixalleria està situada al polígon industrial de la Llagosta, a la cantonada dels carrers de Vic i de Gaudí. El seu horari de matí és de dimecres a divendres de 9.30 a 13.30 h, dissabtes de 9 a 15 h i diumenges de 9 a 14.30 h; i el de tarda és de dimarts a divendres de 16 a 19 h.

A la deixalleria es pot portar oli de cuina i de cotxe, mobles, electrodomèstics de línia blanca, bateries de cotxe, residus elèctrics i electrònics, dissolvents, pintures, vernissos, ferralla, fluorescents i runes, entre d’altres.

Publicitat

Publicitat