Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

Dos actors llagostencs participaran a un festival a Portugal

Carlos Lupe i Jordi Tienza, dos actors de la Llagosta, participaran al Festival Espontáneo, que se celebrarà a la localitat de Sintra (Portugal) del 27 de febrer a l’1 de març. Lupe i Tienza, juntament amb Alix Gentil, formen part de la companyia d’improvisació The Modestos des de fa set anys. Amb aquest grup han organitzat diferents festival d’impro a Barcelona.

The Modestos és la companyia espanyola convidada al Festival de Sintra. Allà presentaran el seu espectacle “Líneas paralelas” i, a més, Carlos Lupe portarà a terme un workshop anomenat  “La dramaturgia del vacío”. 

The Modestos va participar el 2017 en un festival a Amsterdam i, el 2018, al Perú. Al mes d’abril, la companyia viatjarà a Nancy (Franca). A més, està organitzant la 3a edició del Barcelona Improvisa, que tindrà lloc els dies 21 i 22 de maig al Sortidor de Barcelona.

Publicitat

Publicitat