Diumenge, 10 desembre 2023
13 C
La Llagosta

La Mostra d’entitats i el Mercat d’idees se celebraran el 6 de juny

La Mostra d’entitats i el Mercat d’idees se celebraran el 6 de juny a la Llagosta. Així ho han decidit la quarantena d’associacions de la nostra localitat que aquesta tarda s’han reunit al Saló de plens. La trobada, que havia estat convocada per l’Ajuntament, ha comptat amb l’assistència del regidor de Participació Ciutadana, Marc Ruiz.

Aquesta sessió ha estat una primera trobada entre les entitats i l’Ajuntament per concretar aspectes de la cinquena edició de la Mostra d’entitats, que se celebra a la nostra localitat cada dos anys. Les associacions han votat a mà alçada que volien mantenir la Mostra d’entitats i el Mercat d’idees i, a més, fer-les el mateix dia. “La intenció serà celebrar el Mercat durant el matí i la Mostra a la tarda. Així ho han decidit les associacions i estem molt contents de l’alta participació que hi ha hagut”, ha dit el regidor de Participació Ciutadana, Marc Ruiz.

Per tal d’organitzar la Mostra d’entitats i el Mercat d’idees, es crearan quatre subcomissions de treball dividides entre cultura; esports, societat, sanitat i igualtat; educació i joventut. “L’objectiu és que totes les entitats diguin la seva. Avui hem donat el tret de sortida a l’edició del 2020”, ha explicat Marc Ruiz. L’Ajuntament i les associacions es tornaran a reunir dues vegades més -encara per concretar la data- abans del 6 de juny per acabar de configurar com seran la Mostra d’entitats i el Mercat d’idees.

Publicitat

Publicitat

Més notícies