Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Tot enllestit per a la Cavalcada dels Reis Mags

L’Ajuntament de la Llagosta ja ho té tot preparat per a la celebració de la Cavalcada dels Reis Mags de 2020. El recorregut pels carrers de la Llagosta començarà a les 18 hores.

Als Reis els acompanyaran amb les seves carrosses el Grup Pessebre Vivent, el Club Bàsquet La Llagosta 2017, Les Llagostes de l’Avern, l’AMPA de l’Escola Les Planes, l’AMPA de l’Escola Sagrada Família, l’AMPA de l’Escola Joan Maragall, l’Esplai Dijoc, Aspayfacos, els Saltats, els Volats, la Peña Madridista, l’Asociación Rociera Andaluza i la Casa de Andalucía. A més, el Patge Xumet també hi serà present gràcies a la col·laboració de la Murga. També participarà a la Cavalcada de Reis el grup Lotokotó.

A les 19.30 h, Melcior, Gaspar i Baltasar atendran a tots els nens i nenes que vulguin saludar-los i lliurar-los les seves cartes a l’escenari de la plaça d’Antoni Baqué.

Aquest any, els Reis Mags no faran la tradicional ofrena a l’Església de Sant Josep, ja que el mossèn està de baixa i no hi ha cap substitut.

Atraccions infantils

D’altra banda, el 6 de gener, en una iniciativa de l’Ajuntament, les atraccions infantils instal·lades al solar de l’Església de Sant Josep seran gratuïts entre les 11 i les 19 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies