Diumenge, 03 desembre 2023
8.7 C
La Llagosta

La Llagosta En Comú presenta diumenge la seva candidatura

Diumenge, a les 12 h, tindrà lloc a la plaça de les Cultures la presentació de la candidatura de La Llagosta En Comú +LLAGOSTA a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

A l’acte, es farà la presentació de les 20 persones que formen part de la llista de +LLAGOSTA, que estarà encapçalada per Antonio Cubel, un dels coordinadors d’ICV a la nostra localitat. Les intervencions aniran a càrrec del mateix Cubel i d’Aïna Vidal, diputada al Congrés per En Comú Podem.

+LLAGOSTA és el nom amb el qual participarà La Llagosta En Comú a les eleccions municipals del 26 de maig. Aquest nom va ser escollit durant el procès de primàries amb el vot majoritari de les persones inscrites a la Llagosta En Comú.

La presentació serà una festa vermut i inclourà actuacions musicals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies