Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

La Llagosta celebra el Dia Mundial de la Infància amb una gimcana sobre el respecte

La Llagosta ha celebrat el Dia Mundial de la Infància aquesta tarda amb una gimcana al Centre Cultural amb el lema, Explorem drets. L’objectiu de l’activitat ha estat conscienciar als infants, amb activitats i tallers, sobre el respecte i la reflexió envers els altres.

La gimcana ha tingut com a temàtica la prehistòria i els participants havien de fer d’exploradors en els cinc espais de l’activitat. El primer taller consistia a buscar objectes i reflexionar respecte als seus rols per sexes; en un segon, una noia els parlava en italià i tractava de veure com responien; en un tercer, jugaven en un tres en ratlla gegant; i en un quart, havien de reflexionar respecte als oficis indistintament del sexe de la persona; i la gimcana acabava amb un inflable gegant.

El recorregut de la gimcana era teatralitzat, amb jocs i en grups de deu infants. “En aquesta gimcana hem tractat el tema principal del respecte, és a dir, respecte entre persones d’altres països o d’altres gèneres. L’objectiu és que els infants vegin unes escenes que potser estan acostumats a veure, però que es podrien trobar altres circumstàncies”, explica la regidora d’Infància, Judith Robles.

D’altra banda, en una sala del Centre Cultural el nou grup de criança de la Llagosta, Som Tribu, ha ofert un taller per a infants de 6 a 18 mesos i de 18 mesos a 3 anys. El taller oferia un espai de jocs per als infants, mentre que els adults, en una rotllana i asseguts, reflexionaven sobre la seva intervenció durant el joc de l’infant.

Publicitat

Publicitat

Més notícies