Dimecres, 30 novembre 2022
10 C
La Llagosta

El Centre Cultural acull demà la celebració del Dia Mundial de la Infància

Aquest dimecres s’escau el Dia Mundial de la Infància. L’Ajuntament de la Llagosta torna a programar una activitat per celebrar aquesta jornada. L’acte es farà demà a la tarda al Centre Cultural i es presenta sota el lema Explorem drets.

A les 16.30 h obrirà les portes el Centre Cultural per rebre a les famílies. A les cinc, s’iniciarà la Gimcana Prehistòrica. Un recorregut familiar teatralitzat i amb jocs. La gimcana es farà en grups de deu persones.

Tallers per a nadons

El nou grup de criança de la Llagosta, Som Tribu, oferirà un taller amb el nom Acompanyar el joc de l’infant. Hi haurà dos torns, de 17 a 17.45 h, per a famílies amb infants de 6 a 18 mesos, i de 17.45 a 18.30 h, per a famílies amb infants de 18 mesos a 3 anys. El taller oferira un espai de jocs per als infants, mentre que els adults els acompanyaran i reflexionaran sobre la seva intervenció durant el joc.

Publicitat

Publicitat