Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

Ràdio la Llagosta, present a la plataforma Spotify

Els continguts dels serveis informatius de Ràdio la Llagosta estan disponibles a la plataforma de podcast i música, Spotify. Des d’aquesta setmana, els serveis informatius de Contrapunt, que inclou l’espai de portaveus, i La Jugada, que és el programa d’esports, es poden sentir per l’aplicació de telèfons mòbils d’Spotify i pel seu navegador web.

Ràdio la Llagosta, emissora municipal, també té presència en aquesta plataforma amb tres programes d’entreteniment de producció pròpia: VIP’S, El Lado Oscuro i Lxs Idiotas. D’aquesta manera, aquesta emissora municipal segueix adaptant-se a les noves tecnologies que permetin fer arribar la informació local a la ciutadania de la nostra localitat.

Ràdio la Llagosta es pot sentir en directe al 100.4 FM i a través del web radiolallagosta.cat. També, es pot escoltar la programació de l’emissora municipal al canal d’ Ivoox i a les xarxes socials de Twitter i Facebook.


Publicitat

Publicitat