Dimecres, 22 març 2023
15.1 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia Penya Esplugues B
El Club Deportivo la Concòrdia ocupa la dotzena posició de la Segona Divisió espanyola amb dos punts. Dissabte, rebrà la visita de la Penya Esplugues, que és el líder amb nou punts, al CEM El Turó, a les 17.30 h

FS Unión Llagostense – Betània Patmos
El FS Unión Llagostense ocupa el novè lloc de la Lliga Nacional, amb tres punts. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte, a les 19 h, al Poliesportiu Antonio García Robledo contra el Betània Patmos, que és tercer amb sis punts.

Hostalriquenc C – FS Unión Llagostense B
El sènior masculí B del FS Unión Llagostense, que és cinquè del grup A de la Primera Territorial amb quatre punts, visitarà el cap de setmana l’Hostalriquenc C.

HANDBOL
HC Vallag – Aula
El Vallag va estrenar-se la jornada passada a la Segona Catalana amb derrota. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge, a les 12.45 h, al Pavelló Antonio García Robledo contra l’Aula, que ve de guanyar contra el Vilamajor Blau, per 27 a 22.

Joventut Handbol la Llagosta – Ribes
L’equip llagostenc, que aquesta temporada està dirigit per Luis Canalejas, jugarà el pròxim partit diumenge al Pavelló Antonio García Robledo, a les 18 h, contra l’Handbol Ribes, que ve de guanyar contra el Vendrell (37-24) A la primera jornada de la Tercera Catalana, el Joventut Handbol va perdre.

FUTBOL
CE la Llagosta PB Ramon Llorens
La Llagosta, amb tres derrotes seguides, és penúltim, del grup 12 de la Quarta Catalana, sense punts. Dissabte, la Llagosta rebrà la Penya Blaugrana Ramon Llorens, que ocupa el sisè lloc amb sis punts. El duel tindrà lloc al Camp Municipal de futbol Joan Gelabert a les 17.30 h.

CD Viejas Glorias
Té jornada de descans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies