Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

L’alcalde tindrà les responsabilitats de la Regidoria d’Esports

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha assumit les tasques de la Regidoria d’Esports mentre que l’actual edil d’Esports i jugador d’handbol, Antonio García Robledo, estigui jugant amb l’equip francès del Nantes. Tal com està previst en el decret de delegacions de funcions, l’alcalde s’encarregarà de desenvolupar aquestes en el cas d’absència temporal dels regidors i regidores.

Sierra s’ha mostrat “molt content de tenir un ambaixador com Antonio García Robledo portant el nom de la Llagosta per tot arreu”. L’alcalde ha manifestat que “l’aritmètica sorgida de les darreres eleccions dona moltes possibilitats” i ha recordat que “durant el mandat passat tenia assumides altres regidories i que en aquest no en tinc cap”. Óscar Sierra ha desitjat tota la sort del món a García Robledo en la seva nova etapa esportiva. L’esportista llagostenc ha signat un contracte d’un any de durada amb el Nantes.

Publicitat

Publicitat