Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament organitza el Casal Multiesportiu d’Estiu de 2019

L’Ajuntament de la Llagosta i el Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure organitzaran una nova edició del Casal Multiesportiu d’Estiu. L’activitat es desenvoluparà del 26 al 30 d’agost i del 2 al 6 de setembre a les instal·lacions esportives municipals.

Les inscripcions es poden fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania i al web www.aitevo.com fins al 23 d’agost. L’horari del Casal serà de 9 a 13.30 hores. Hi haurà servei d’acollida de 8 a 9 hores i de 13.30 a 14. 30 hores.

El Casal va destinat a infants de 5 a 14 anys. Hi haurà descomptes per a germans i preus especials per a l’alumnat de les Escoles d’Ini­ciació Esportiva. Les inscripcions poden ser per setmanes. Les places són limitades.

Publicitat

Publicitat

Més notícies