Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Una vintena d’infants participen aquesta setmana al Casal Multiesportiu d’Estiu

El Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure (CMEELL) i l’Ajuntament de la Llagosta organitzen des de dilluns, dia 27 d’agost, i fins al 7 de setembre el Casal Multiesportiu d’Estiu, una activitat adreçada a infants i joves de 5 a 14 anys. Aquesta primera setmana, una vintena de nens i nenes participen al Casal, mentre que per a la setmana que ve s’han fet 37 inscripcions.

El Casal Multiesportiu d’Estiu, coordinat per monitors de les Escoles d’Iniciació Esportiva, es desenvolupa de les 9 a les 13.30 h. A més, hi ha servei d’acollida, de les 8 a les 9 h i de les 13.30 a les 14.30 h.

La major part de les activitats es desenvolupen al Poliesportiu Antonio García Robledo i al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. També es realitzaran excursions. Tots els infants participants reben d’obsequi una samarreta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies