Tornen les neteges integrals de carrers

0
132

L’Ajuntament de la Llagosta posa en marxa de nou els Fem divendres, tot un seguit d’accion­s per fer una neteja integral dels carrers de la nostra localitat. Divendres, dia 21 de juny, s’actuarà al carrer de Caldes i el dia 28, al carrer del Mercat.

El 5 de juliol serà el torn del carrer de Jaume Balmes. El 12 de juliol, es netejarà el carrer de Sant Miquel i el 19 de juliol, el carrer de Brutau. Per tal de poder fer una neteja integral d’aquestes zones, és necessari que no hi hagi vehicles estacionats. Per aquest motiu, l’Ajuntament instal·larà uns dies abans uns senyals per avisar els conductors.

De moment, es coneixen els carrers afectats fins al 19 de juliol. Més endavant, es donaran a conèixer els noms de les zones en les quals es faran els Fem divendres, que portaran a terme treballadors de l’empresa SERS­A, encarregada de la neteja viària i de la recollida d’escombraries a la Llagosta.

Publicitat