Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El cap de llista de La Llagosta En Comú, Antonio Cubel, renuncia a l’acta de regidor

El número 1 de la candidatura de La Llagosta En Comú, Antonio Cubel, ha anunciat avui en un comunicat que renuncia a l’acta de regidor que va obtenir en les eleccions municipals del 26 de maig. Eva Miguel, que ocupava el número 2 a la llista, serà la seva substituta.

Segons s’explica al comunicat, “la decisió ve determinada per una qüestió d’estricta legalitat ja que segons la normativa electoral vigent no es pot ser simultàniament regidor electe i treballador municipal al mateix consistori”. Antonio Cubel és personal laboral fix de l’Ajuntament de la Llagosta. “Es tracta de deixar de banda la responsabilitat institucional però no l’activisme polític”, ha subratllat Cubel.

“És evident que a les eleccions del 26 de maig el nostre missatge no va arribar al veïnat i la ciutadania de la Llagosta va donar un escàs suport electoral a la nostra candidatura. Des d’aquests moments, l’agrupació local d’Iniciativa per Catalunya Verds ha de centrar els seus esforços a generar il·lusió col·lectiva i tornar a guanyar-se la confiança majoritària del teixit social del poble”, s’assegura al comunicat d’ICV la Llagosta, de la qual Cubel és un dels coordinadors.

La Llagosta En Comú, amb Antonio Cubel com a candidat per primera vegada, va ser a les eleccions del 26 de maig la tercera llista amb més suport amb 383 vots (6,38%) i va obtenir un únic regidor. Respecte a les anteriors eleccions, amb la coalició ICV-EUiA, va perdre quatre regidors, 1.235 vots i gairebé 24 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies