Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

La jornada electoral ha començat a la Llagosta amb total normalitat

Els quatre col·legis electorals de la Llagosta han obert aquest matí amb normalitat. Més de 9.700 veïns i veïnes de la nostra localitat tenen dret a vot avui en les eleccions municipals i europees. Els quatre col·legis electorals de la nostra localitat estan formats per nou seccions.

Al Col·legi Joan Maragall poden votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tenen les seves meses electorals al pati nord de l’Escola Sagrada Família. Al Col·legi les Planes, hi ha les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acull les seccions cinquena i novena. Els col·legis tancaran a les vuit del vespre. A les 14 i a les 18 hores, es donaran a conèixer dades de participació.

Les informacions que generi la jornada electoral es podran seguir al 08centvint, al web municipal, a les xarxes socials de l’Ajuntament i a Ràdio la Llagosta, que emetrà un programa especial a partir de les 21 h.

Publicitat

Publicitat