Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Óscar Sierra: “La ciutadania ha reconegut la gran feina dels darrers quatre anys”

El candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya a la Llagosta, Óscar Sierra, ha destacat que la ciutadania “ha reconegut la gran feina realitzada durant els darrers quatre anys”. “Hem estat al costat de la gent, pensant en la Llagosta amb el cor i el cap”, ha afegit Sierra. El candidat del PSC, que tornarà a ser l’alcalde durant els propers quatre anys, ha indicat que “ara toca treballar, treballar i treballar per fer de la Llagosta el millor poble del món”. “Estic enamorat de la Llagosta i molt orgullós de ser el seu alcalde”, ha remarcat Sierra.

Els socialistes han obtingut uns resultats històrics a la Llagosta i han aconseguit 13 regidors. El PSC ha sumat 3.931 vots (65,44%), 1.996 més i gairebé 30 punts més que al 2015.

Molt per darrere de la llista del PSC va quedar ERC en segona posició amb dos regidors i 578 vots (9,62%). Els republicans han passat de la cinquena a la segona posició amb 274 vots més i uns quatre punts més que al 2015. “Estem contents, però pensàvem que obtindríem tres regidors”, ha indicat el seu cap de llista, Xavier Cols.

La Llagosta En Comú ha estat la tercera candidatura amb més suport amb un regidor i 383 vots (6,38%). Respecte a les anteriors eleccions, amb la coalició ICV-EUiA, perd quatre regidors, 1.235 vots i gairebé 24 punts. El candidat d’aquesta llista, Toni Cubel, ha explicat que “estem profundament tristos i decebuts; és una situació que no podíem sospitar; hem de posar-nos a treballar per fer oposició”.

Ciutadans ha sumat 356 vots (5,93%) i perd un dels dos edils que tenia. La formació taronja cedeix 307 vots i sis punts. El candidat de Cs, Jorge Sabanza, ha assenyalat que “ens hem deixat la pell a treballar per la Llagosta, però hem comès errades i el PSC ha treballat bé”. “Farem una oposició responsable”, ha dit Sabanza.

Podemos ha obtingut 286 vots (4,76%); el PP, 217 (3,61%); Junts per Catatalunya, 165 (2,75%); i Nosotros, 50 (0,83%). Tant els populars com els hereus dels convergents perden els regidors que tenien i no tindran representació en el proper Consistori.

La participació ha estat del 62,03%, cinc punts més que al 2015.

En el nou plenari de l’Ajuntament de la Llagosta hi haurà 13 regidors del PSC, Óscar Sierra, Conchi Jiménez, Fran Ruiz, Jordi Jiménez, Antonia Illescas, Mariano García, Antonio García Robledo, Marc Ruiz, Melania Beltrán, Judith Robles, Núria Guerrero, Raúl Valero i Isabel María Rodríguez; dos d’ERC, Xavier Cols i Cristina Segura; un de La Llagosta En Comú, Toni Cubel, i un de Ciutadans, Jorge Sabanza.

Publicitat

Publicitat

Més notícies