Divendres, 19 abril 2024
19.8 C
La Llagosta

Diumenge, eleccions municipals i europees

Més de 9.700 veïns i veïnes de la Llagosta podran votar diumenge en les eleccions municipals i europees. Els col·legis electorals obriran les portes a les nou del matí i les tancaran a les vuit del vespre.

La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. Al Col·legi Joan Maragall poden votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tenen les seves meses electorals al pati nord de l’Escola Sagrada Família. Al Col·legi les Planes, hi ha les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acull les seccions cinquena i novena.

Les vuit candidatures que concorreran a la eleccions municipals a la Llagosta són les del Partit dels Socialistes de Catalunya, amb Óscar Sierra com a cap de llista; La Llagosta En Comú, amb Antonio Cubel; Ciutadans, amb Jorge Sabanza; Partit Popular, amb Jaume Bonallach; Esquerra Republicana de Catalunya, amb Xavier Cols; Junts per Catalunya, amb Antoni Arenas; Nosotros, amb Bartolomé Fraile, i Podemos, amb Montse Garcia.

Diumenge, a les 14 i a les 18 hores, es donaran a conèixer dades de participació.

Les informacions que generi la jornada electoral es podran seguir al 08centvint, al web municipal, a les xarxes socials de l’Ajuntament i a Ràdio la Llagosta, que emetrà un programa especial a partir de les nou del vespre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies