Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

Molta satisfacció a Resistencia Literaria per la primera Fira del Llibre

Resistencia Literaria ha mostrat la seva satisfacció amb el desenvolupament de la primera Fira del Llibre de la Llagosta que va organitzar ahir. L’activitat es va desenvolupar al carrer de l’Estació.

La Fira del Llibre va acollir una quinzena d’estands de petites editorials i escriptors i escriptores vinguts de Madrid, Vitòria, Alacant i les Canàries, entre d’altres. Els escriptors de la nostra localitat també van mostrar les seves obres. Al matí, l’escriptora mallorquina Roser Amills va signar exemplars del seu llibre Asja, Amor de dirección única. Els més petits van poder gaudir del contacontes Juan Pablo Cifuentes. Durant el matí, també hi va haver una actuació a càrrec de La Carpa, espai cultural.

A primera hora de la tarda, la pluja semblava que volia fer que l’acte acabés, però tot va quedar en no res i les activitats de la tarda es van desenvolupar amb normalitat. Al carrer es va fer una recital de poesia i la presentació del llibre Barricadas de papel y tinta 2. L’exemplar recull relats de membres de Resistencia Literaria i dels finalistes dels concursos de relats de Sant Jordi i Todo runners del 2018, amb fotografies del Foto-Club la Llagosta. La Fira del Llibre va acabar amb un espectacle pirotècnic que va anar a càrrec de Les Llagostes de l’Avern.

La secretària de Resistencia Literaria, Mayte Bonilla, ha declarat que la Fira del Llibre “ha estat molt bé; Al matí hi va haver molt de públic i tant escriptors com editorials van marxar molt contents. Per a nosaltres és una gran satisfacció, no t’imagines tota la feina que hi ha fins que no t’hi poses”. “Que la gent estigués contenta, poder comptar amb la Roser Amills, ha estat un premi per a nosaltres”, ha assegurat Bonilla.

Publicitat

Publicitat