Dissabte, 23 setembre 2023
18.8 C
La Llagosta

Can Pelegrí acull una exposició sobre el programa Voluntariat per la Llengua

L’Oficina de Català de la Llagosta ha muntat a Can Pelegrí l’exposició A dues veus. Retrats de conversa en català. La mostra estarà instal·lada fins al 28 de maig.

A dues veus. Retrats de conversa en català vol mostrar els valors del programa Voluntariat per la llengua i la contribució social i cultural que fan les persones que hi participen. Els plafons que conformen la mostra contenen fotografies de diferents parelles lingüístiques que ens conviden a fer un viatge visual a través de l’objectiu de la fotògrafa Imma Casanellas.

L’exposició està adreçada a tothom qui vulgui conèixer el programa Voluntariat per la llengua i vulgui descobrir també com un projecte de foment de l’ús de la llengua catalana pot esdevenir una eina de cohesió social.

Les persones interessades a participar en el programa Voluntariat per la llengua, tant com a aprenentes com a voluntàries poden emplenar la fitxa que trobaran a l’exposició o bé adreçar-se a l’Oficina de Català de la Llagosta, a la planta baixa de l’edifici administratiu del passeig del Pintor Sert o a través del web www.vxl.cat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies