Dijous, 28 març 2024
18.4 C
La Llagosta

Comença la campanya de les eleccions municipals i europees

Aquest mitjanit passada ha començat la campanya electoral dels comicis europeus i municipals que se celebraran el 26 de maig. La ciutadania de la Llagosta tindrà l’oportunitat d’escollir els seus representants a l’Ajuntament durant els propers quatre anys. En aquesta ocasió, es presenten vuit candidatures, una més que a les eleccions municipals del 2015.

Les vuit candidatures que concorreran a la eleccions municipals a la Llagosta són les del Partit dels Socialistes de Catalunya, amb Óscar Sierra com a cap de llista; La Llagosta En Comú, amb Antoni Cubel; Ciutadans, amb Jorge Sabanza; Partit Popular, amb Jaume Bonallach; Esquerra Republicana de Catalunya, amb Xavier Cols; Junts per Catalunya, amb Antoni Arenas; Nosotros, amb Bartolomé Fraile, i Podemos, amb Montse Garcia.

L’actual alcalde, Óscar Sierra, serà per segona vegada el candidat dels socialistes. Antoni Cubel, un dels coordinadors de l’Agrupació Local d’Iniciativa per Catalunya Verds, s’estrena com a alcaldable amb La Llagosta En Comú.

Jorge Sabanza repeteix com a candidat de Ciutadans, igual que Jaume Bonallach, com a cap de llista del PP i Xavier Cols, d’ERC.

Després que Mireia Egea anunciés que no repetiria com a candidata convergent, Junts per Catalunya presenta Antoni Arenas. Bartolomé Fraile opta en aquesta ocasió a presentar-se per Nosotros, una nova formació, mentre que Podemos participa per primera vegada amb Montse Garcia.

La campanya es perllongarà fins al 24 de maig. La Llagosta mantindrà durant el proper mandat els actuals 17 regidors.

Publicitat

Publicitat

Més notícies