Dimecres, 30 novembre 2022
10 C
La Llagosta

La Parròquia de Sant Josep farà demà la processó de Divendres Sant

Demà, Divendres Sant, la Parròquia de Sant Josep de la Llagosta portarà a terme la processó del Sant Crist i de la Verge dels Dolors. El recorregut començarà a les 20 hores a la plaça d’Antoni Baqué, davant de l’Església Parroquial de Sant Josep.

En aquesta ocasió, s’estrenarà un pas de la Verge dels Dolors, que portaran setze dones, vuit en un primer moment i després seran rellevades per altres vuit. La processó s’adreçarà a l’avinguda del Primer de Maig pel carrer de l’Estació. Després passarà pel carrer de Brutau i l’avinguda de l’Onze de Setembre i acabarà a la plaça d’Antoni Baqué. Constarà de nou estacions de penitència i de l’adoració final davant de la porta de l’església. Una banda de set músics acompanyarà la processó, que durarà una hora i mitja aproximadament. També, hi haurà infants que han de fer la comunió aquest any o que ja la van fer l’any passat.

A l’inici de la processó, una veïna de la Llagosta cantarà una saeta al Sant Crist i, al final, una altra, a la Verge dels Dolors.

Publicitat

Publicitat