Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Ja es pot consultar el cens electoral per als comicis municipals i europeus del 26 de maig

Els veïns i veïnes de la Llagosta poden consultar des d’avui i fins al 15 d’abril el cens electoral a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) per poder votar als comicis europeus i municipals del 26 de maig. L’horari de consulta és de dilluns a divendres al matí, de 8.30 a 14 hores, i dimarts i dijous a les tardes, de 16 a 20 hores. La consulta també es pot efectuar a la seu electrònica de l’Institut Nacional d’Estadística.

Com cada vegada que s’inicia un procés electoral, les persones majors de 18 anys amb nacionalitat espanyola poden consultar el cens electoral per verificar que les seves dades personals són correctes. Es recomana, sobretot, que consultin les seves dades al cens a aquelles persones que tinguin dret a votar per primera vegada i a aquelles que hagin canviat alguna dada, com ara el lloc de domicili.

Per poder exercir el dret a vot a les eleccions del 26 de maig és condició indispensable aparèixer en aquest cens. Les possibles reclamacions es poden formalitzar a la mateixa OAC.

Publicitat

Publicitat

Més notícies