+LLAGOSTA presenta la seva llista a les municipals

0
117

La Llagosta En Comú +LLAGOSTA ha fet avui l’acte de presentació de la seva candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig. La formació verda es presenta amb l’objectiu de governar la Llagosta. L’acte s’ha desenvolupat a la plaça de les Cultures. Segons el seu cap de llista, Antonio Cubel, perquè representa la Llagosta oblidada.

Cubel ha basat la seva intervenció en el que considera la inacció de l’actual equip de govern. El cap de llista de +LLAGOSTA ha dit que “podem passar per molts racons del municipi i tenir la sensació que la Llagosta està abandonada a la seva sort, que només es cuida del carrer de l’Estació, de la rambla i poc més i existeix una altra Llagosta, que és aquesta, com altres carrers i places”. En el que ha estat el primer acte de precampanya de la candidatura de +LLAGOSTA, Cubel també ha parlat d’inacció política i manca de presa de decisions en temes com Valentine, la parada de bus o la manca de diàleg amb els municipis veïns per crear més ocupació. El cap de llista considera que hi ha dos models, el model actual curt termini i el que pensa a vàries generacions vista, “on totes les forces que vulguin sumar per fer polítiques progressistes i de transformació seran benvingudes”.

A l’acte també ha intervingut Aina Vidal, diputada per En Comú Podem al Congrés. Vidal ha parlat del mandat que ara acaba i ha indicat que la seva formació ha estat “referent en molts temes, com en treball, en pensions, en educació pública, en defensa de les dones i també del col·lectiu LGTBI, en termes de defensa d’un model territorial diferent,…”. Vidal ha criticat tant als partits que no han volgut derogar temes com la reforma laboral, com a les formacions catalanes que han bloquejat el Congrés i han fet que acabi el mandat.

A l’acte s’han presentat les vint persones que formen part de la candidatura de +LLAGOSTA a les eleccions municipals del 26 de maig. Seguint a Antonio Cubel hi ha Eva Miguel, Natalia Britcha, Ana Belén Cazorla, Jesús Escobar, Dolors Íñiguez, María Arjona, Daniel Pindado, Jesús Ríos, Mari Ángeles Martín, Núria Cubel, Laura Isabel Picón, José Sánchez, César López, Miguel Pajares, Estela Panicello, Alberto López, Plácida Millán, María Dolores Franco i Inocencio Jaramillo.

L’acte de presentació de la candidatura de +LLAGOSTA s’ha iniciat i s’ha acabat amb una actuació musical i s’ha ofert un aperitiu a les persones assistents.

Publicitat