Dimecres, 22 març 2023
13.5 C
La Llagosta

La Llagosta En Comú i Podemos la Llagosta no aniran en coalició a les eleccions municipals

La Llagosta En Comú i Podemos la Llagosta participaran en les properes eleccions municipals a la nostra localitat per separat. Així ho han confirmat aquest migdia les dues formacions en un comunicat conjunt. “Aquesta és una decisió conscient que prenem ambdues organitzacions després de valorar les alternatives que hi ha sobre la taula”, s’assegura al text.

“La nostra relació és cordial, com ho ha estat al llarg de la legislatura actual, i no prenem aquesta decisió amb voluntat divisora sinó multiplicadora. Creiem que és la nostra responsabilitat oferir a la ciutadania un ventall ampli de possibilitats i estem convençuts de que la millor manera d’aconseguir-ho és mantenint cada organització la seva pròpia identitat i la seva idiosincràsia”, s’afegeix al comunitat.

El text signat per les dues formacions finalitza així: “d’aquesta manera, hem decidit continuar treballant en paral·lel i emplaçar-nos mútuament a buscar fórmules i acords per continuar treballant junts en el futur”.

Esquerra Unida i Alternativa de la Llagosta ja havia anunciat abans que no formaria part de La Llagosta En Comú i que tampoc no participaria a les eleccions.

Publicitat

1 COMENTARI

  1. Per primer cop desde la instauracio de la democracia La Llagosta no tindrà ningú regid@r de la esquerra marxista “comunistes” i tot es producte de la politica mal entendida….. “una peu en el carrer i unaltre en les institucions”. VISCA LA LLUITA DEL POBLE.?✊❤???

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies