Toni Arenas serà el cap de llista de Junts per Catalunya a la Llagosta per a les eleccions municipals

0
131

Toni Arenas serà el candidat de Junts per Catalunya a la Llagosta per a les eleccions municipals del 26 de maig. Després d’un procès de primàries al PDeCAT de la nostra localitat, Arenas és l’únic que ha obtingut les signatures necessàries per ser escollit alcaldable de la formació a l’assemblea del dilluns 1 d’abril, a dos quarts de set de la tarda, encara amb el lloc per concretar.

Arenas, de 48 anys, és veí de Granollers i té la intenció de venir a viure a la Llagosta. Treballa en una multinacional fent tasques d’enginyer i ha etsudiat Ciències Polítiques. “Des de sempre he tingut inquietuds en la política del país i local, que aquesta darrera és la més directe per ajudar a la gent”, ha explicat Toni Arenas.

Junts per Catalunya, formació hereva dels militants del PDeCAT i CiU a la Llagosta, tindrà per primer cop des de l’any 2003 un alcaldable diferent a Mireia Egea, que va ser escollida cap de llista a les eleccions municipals els anys 2003, 2007, 2011 i 2015. En aquesta darrera legislatura, Egea és regidora d’Educació i Salut Pública i fa poques setmanes va decidir deixar la primera línia política local.

Publicitat