Unes 150 persones participen a la passejada per a gent gran de la Llagosta

0
117

La Llagosta ha acollit avui una nova passejada per a la gent gran organitzada per la Diputació de Barcelona i diversos ajuntaments, entre ells el de la nostra localitat. A l’excursió d’aquest matí han participat unes 150 persones, vingudes de Pineda de Mar, Centelles i Torrelles de Llobregat, a més de la Llagosta.

L’activitat ha començat a les 9.30 hores amb una acollida al Centre Cultural, on els participants han estat rebuts per l’alcalde, Óscar Sierra, i han pogut esmorzar abans de caminar. Al voltant de les 10 h, ha començat la passejada. Els excursionistes han anat cap al terme municipal de Santa Perpètua de Mogoda i han passat per Can Taió i Can Clapés, entre d’altres indrets. La passejada ha acabat al mateix punt de sortida, on es fa el dinar de comiat.

La Diputació de Barcelona està aprofitant aquestes passejades per promoure la marxa nòrdica. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de la Llagosta ha demanat en préstec un parell de pals de caminar per a cada una de les persones participants de la nostra localitat.

La propera passejada per a la gent gran que compatarà amb participació de la Llagosta serà el 10 d’abril a Torrelles de Llobregat. La darrera sortida serà la de cloenda, al mes de maig, en un lloc encara per concretar.

Publicitat