Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Can Pelegrí acull avui l’acte central del Dia de les Dones

Aquesta tarda, a partir de les 19 h, tindrà lloc a Can Pelegrí l’acte central de la programació del Dia Internacional de les Dones. El Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD), la Biblioteca i l’entitat Resistencia Literaria organitzen l’acte per commemorar la jornada del 8M.

L’activitat començarà amb una recepció i benvinguda amb te i pastissets a càrrec de l’entitat llagostenca ATTADAMON. Tot seguit, es farà la lectura del Manifest, que anirà a càrrec de la regidora d’Igualtat, Conchi Jiménez.

La commemoració de la jornada inclourà el lliurament de premis del primer Concurs de microrelats,Viure a Venus: experiències de vida d’ahir i d’avui. Els canvis en la situació de les dones, des de les nostres àvies fins a les nostres filles. També es realitzarà la lectura dels microrelats premiats. La cloenda de l’acte commemoratiu anirà a càrrec d’ATTADAMON, amb la lectura de textos de dones de diverses cultures. La jornada també compta amb la participació de l’Escola Municipal de Música.

Publicitat

Publicitat

Més notícies