Can Pelegrí acull avui l’acte central del Dia de les Dones

0
23

Aquesta tarda, a partir de les 19 h, tindrà lloc a Can Pelegrí l’acte central de la programació del Dia Internacional de les Dones. El Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD), la Biblioteca i l’entitat Resistencia Literaria organitzen l’acte per commemorar la jornada del 8M.

L’activitat començarà amb una recepció i benvinguda amb te i pastissets a càrrec de l’entitat llagostenca ATTADAMON. Tot seguit, es farà la lectura del Manifest, que anirà a càrrec de la regidora d’Igualtat, Conchi Jiménez.

La commemoració de la jornada inclourà el lliurament de premis del primer Concurs de microrelats,Viure a Venus: experiències de vida d’ahir i d’avui. Els canvis en la situació de les dones, des de les nostres àvies fins a les nostres filles. També es realitzarà la lectura dels microrelats premiats. La cloenda de l’acte commemoratiu anirà a càrrec d’ATTADAMON, amb la lectura de textos de dones de diverses cultures. La jornada també compta amb la participació de l’Escola Municipal de Música.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí