Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament renova 80 arbres a diferents espais

La Brigada municipal de jardineria està plantant a diversos espais públics de la nostra localitat 80 arbres de diferents espècies. Aquesta actuació serveix per substituir arbres que s’han anat traient perquè estaven malalts o morts. La compra d’aquests arbres ha suposat una inversió de 3.233,45 euros.

Bona part d’aquests arbres, una trentena, s’han plantat al carrer de l’Estació i a les places de Concepción Arenal i d’Anne Frank. En aquest cas, es van treure pollancres que estaven en mal estat i altres que causaven problemes d’alergia. Els tipus d’arbres que s’ha escollit són el roure americà i la troana.

La cinquantena d’arbres restants es plantaran aquests dies en diversos carrers, parcs i places, com poden ser, per exemple, els tres de la plaça d’Europa, quatre al passeig del Pintor Sert i dos al Parc Popular. Molts d’aquests arbres substituiran a altres que estaven morts. El tipus de planta que es posarà serà del mateix que hi hagi en cada una de les zones.

L’Ajuntament va renovant l’arbrat de la nostra localitat de forma periòdica per mantenir-lo en bones condicions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies