Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La Llagosta En Comú escull la seva llista a les municipals

La Llagosta En Comú ha escollit la seva llista electoral de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. Dissabte, la formació va celebrar les votacions a l’única candidatura que es presentava per cobrir del número 2 al 17 i les tres persones suplents. Ara, La Llagosta En Comú iniciarà les negociacions amb Podemos la Llagosta per establir una candidatura conjunta.

Les votacions es van celebrar dissabte al matí a la seu d’Iniciativa per Catalunya Verds a la Llagosta. La llista presentada va obtenir els 57 vots que es van emetre. El cens estava format per 85 persones inscrites.

Al cap de llista de la formació, Toni Cubel, escollit el passat 15 de desembre, el seguiran Eva Miguel, actual regidora d’ICV, Natalia Britcha, Ana Belén Cazorla, Jesús Escobar, Dolors Íñiguez, María Arjona i Daniel Pindado. Jesús Ríos, regidor d’ICV, ocupa el número 9 de la llista, el segueixen Mari Ángeles Martín, Núria Cubel, Laura Isabel Picón, José Sánchez, Carla Navarro, Miguel Pajares, César López i, tanca la llista, Alberto López, que va encapçalar la candidatura dels dos passats comicis electorals. Com a suplents hi ha Plácida Millán, María Dolores Franco i Inocencio Jaramillo.

La Llagosta En Comú indica en un comunicat que la candidatura “té una ferma voluntat de renovació, ja que un total de catorze persones no van formar part de la candidatura d’ICV-EUIA a les eleccions de 2015”. Una altra dada destacada és la presència de dones, onze d’un total de vint membres de la llista, cinc d’elles entre les set primeres persones candidates.

Publicitat

Publicitat

Més notícies