Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El Síndic de Greuges va iniciar 33 actuacions de la ciutadania de la Llagosta l’any 2018

L’Oficina del Síndic de Greuges va rebre 17 queixes i 16 consultes de la ciutadania de la Llagosta el 2018, segons l’informe anual que ha fet públic ara. A més, l’Oficina del Síndic va visitar la nostra localitat el 4 de juliol i va atendre sis queixes i dues consultes.

Al Vallès Oriental, es van iniciar tràmits per 568 queixes i 449 consultes. La major part de les actuacions iniciades a la nostra comarca per l’Oficina del Síndic de Greuges, un 24,9%, estan relacionades amb polítiques socials (discriminació, educació i recerca, infància i adolescència, salut, serveis socials i treball i pensions). Les relacionades amb consum van ser un 21,9%, seguides de les de l’Administració Pública i els tributs, amb un 21,5%; i de les de polítiques territorials (habitatge, medi ambient, urbanisme i mobilitat), amb un 16,7%. En total, a Catalunya, es van iniciar 20.749 actuacions durant el 2018.

Publicitat

Publicitat

Més notícies