Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Avui se celebra la segona sortida del Cicle de passejades per a la gent gran

Una cinquantena de persones de la nostra localitat han sortit avui cap a Pineda de Mar per participar a la segona de les sortides del Cicle de passejades per a la gent gran Esport per a tothom d’aquesta temporada. Els excursionistes es trobaran amb participants d’altres municipis i faran un recorregut d’uns 10 km per l’entorn natural de la població del Maresme.

La primera sortida de la temporada es va fer al novembre passat, a Centelles. Després de l’excursió d’avui la següent tindrà lloc al març i es farà per l’entorn de la Llagosta. A l’abril aniran a Torrelles de Llobregat i al maig està previst que es faci la cloenda del Cicle de passejades a un municipi per concretar.

El Cicle de passejades Esport per a tothom és una iniciativa de la Diputació que compta amb el suport de diversos ajuntaments, entre ells el de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies