Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Un total de 128 usuaris de la deixalleria tindran aquest any bonificacions en la taxa d’escombraries

127 persones i un comerç es beneficiaran aquest any 2019 de la bonificació en el rebut de les escombraries per haver fet servir la deixalleria deu vegades o més durant el 2018. Concretament, 69 persones tindran una bonificació del 15% i 58,del 10%.

Aquesta ha estat la primera vegada que s’ha fet servir el nou carnet de la deixalleria, que funciona amb un registre digital. També ha estat la primera vegada que les bonificacions s’incrementaven. A més de la bonificació del 10% per anar a la deixalleria de deu a catorze vegades, s’afegia una del 15% per aquells que feien servir la deixalleria 15 vegades o més. Per als comerços, la bonificació és del 10% si porten material a la deixalleria 20 vegades o més a l’any.

Les persones que vulguin ser beneficiàries d’aquesta bonificació al rebut de les escombraries tenen a la seva disposició el carnet, que es pot demanar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. La targeta, que s’ha de portar a la deixalleria quan es faci servir, només s’ha de sol·licitar una vegada i no té data de caducitat. Les persones usuàries que ja la tinguin no cal que la tornin a demanar.

Tot i que durant el 2018 han estat 205 persones i cinc comerços els que van sol·licitar el carnet d’ús de la deixalleria, els que han complert amb els requisits per poder aplicar la bonificació han estat 127 persones i un comerç. Les xifres són inferiors a les dels anys anteriors, quan els beneficiaris estaven al voltant de les 145 persones i dos comerços.

Publicitat

Publicitat

Més notícies