Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

Bona participació a la festa de la Candelera de la Parròquia

La Parròquia de Sant Josep de la Llagosta va celebrar dissabte la festa de la Candelera amb un botifarrada popular. Unes 200 persones van passar al llarg de tot el matí per la parada que es va instal·lar a la plaça d’Antoni Baqué.

Persones vinculades a la Parròquia van servir botifarres i begudes a canvi d’un donatiu de tres euros. A la recaptació per la venda dels tiquets s’han de sumar altres donatius que feien els participants a la botifarrada. Els diners recollits serviran per atendre a persones amb necessitats que s’apropen a la Parròquia i per sufragar part de les despeses d’algunes activitats que organitza el temple.

Des de la Parròquia de Sant Josep s’han mostrat molt satisfets de com va transcórrer el matí, que va superar la previsió de participació que havien fet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies