Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Es posa en marxa el primer Concurs de microrelats del Dia Internacional de les Dones

Les regidories d’Igualtat i Cultura, la Biblioteca de la Llagosta i l’entitat Resistencia Literaria organitzen el primer Concurs de microrelats del Dia Internacional de les Dones.

Amb el tema Viure a Venus: Experiències de vida d’ahir i d’avui. Els canvis en la situa­ció de les dones, des de les nostres àvies fins a les nostres filles, les propostes es podran fer arribar a l’adreça electrònica de la Biblioteca de la Llagosta (b.llagosta@diba.cat) o presencialment a la Biblioteca de l’1 al 20 de febrer.

Les bases es poden recollir a les pàgines web de l’Ajuntament i de Resistencia Literaria i al blog de la Biblioteca. Els microrelats, en castellà o en català, tindran 200 paraules com a màxim, incloent articles i conjuncions. Han d’estar redactats amb un cos de lletra 12, espai interlineal 1,5 i amb lletra arial, times new roman o similar.

Un jurat format per representants del CIRD (Centre d’Informació i Recursos per a Dones), Resistencia Literaria i la Biblioteca de la Llagosta valorarà els treballs i decidirà els guanyadors. El millor relat rebrà com a premi 150 euros en metàl·lic; el segon, 75 euros en metàl·lic; i el tercer, un lot de llibres.

El lliurament dels premis tindrà lloc el 7 de març, a les 19 h, a la Sala d’exposicions de Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies