Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

La Llagosta En Comú farà un procés de primàries per escollir la llista electoral per a les eleccions municipals

La Llagosta En Comú iniciarà divendres el procés de primàries per escollir la llista electoral per a les eleccions municipals. Toni Cubel va ser escollit alcaldable el passat 15 de desembre i amb el nou procés s’escolliran la resta de persones que formaran part de la llista, del número 2 al 17 i tres suplents.

Aquest divendres, a les 19.30h, se celebrarà una assemblea amb les persones inscrites a La Llagosta En Comú per aprovar el calendari i el reglament, així com els membres que integraran la mesa electoral i la comissió encarregada de vetllar pel bon funcionament de les primàries. La sessió tindrà lloc a la seu d’ICV la llagosta, al número 4 del carrer Progrés.

Segons ha informat en un comunicat La Llagosta En Comú, “en el procés es votaran llistes senceres. Per formar part d’una candidatura les persones interessades han d’estar inscrites a la Llagosta En Comú, i han de fer una breu exposició dels motius pels quals hi prenen part”. Les candidatures, previsiblement, es presentaran del 4 al 8 de febrer i per ser validades necessitaran el suport d’una cinquena part de les persones inscrites a la formació d’esquerres. “Un mínim de 16 avals”, s’apunta en el comunicat.

La votació es durà a terme el dissabte 16 de febrer, de 10 a 13 h a la seu local d’ICV de la Llagosta. “Com a novetat en aquest procés de primàries també es podrà votar per delegació. En acabar la votació, la comissió electoral procedirà a fer l’escrutini i, posteriorment, també al local d’ICV, tindrà lloc una Assemblea-Vermut de la Llagosta en Comú on es proclamarà la candidatura guanyadora”, es remarca a la nota informativa, que s’explica que el cens de la formació d’esquerres és de prop d’una vuitantena de persones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies