Dimecres, 21 febrer 2024
13.8 C
La Llagosta

Comencen els treballs de renovació dels parcs infantils

Ja han començat els treballs per renovar diversos espais de jocs infantils de la Llagosta. Operaris de l’empresa HPC Ibérica, S.A., contractada per l’Ajuntament, han retirat alguns elements dels parcs ubicats al Parc Popular per procedir posteriorment a la reforma i a la instal·lació dels nous jocs.

La renovació dels parcs infantils costarà 363.077,71 euros, que han estat subvencionats per la Diputació de Barcelona. Les obres tindran un termini d’execució de deu setmanes i es desenvoluparan al Parc Popular i a les places de l’Alcalde Francisco Javier Serrano, de la Sardana, d’Anne Frank i de Cinto Pagès.

El Parc Popular serà un espai de jocs de referència amb una proposta d’instal·lació més singular, fugint dels jocs més tradicionals i creant diversos ambients per grups d’edats i temàtiques diferents. En aquest parc es preveu reformar l’espai de jocs a la part superior amb la instal·lació d’una gran estructura de jocs i una tirolina. Es complementarà amb un joc de moviment tipus carrusel a la zona on actualment hi ha un joc de cordes. L’espai tancat actual per als infants més petits està previst ampliar-lo incorporant nous jocs i gronxadors amb zona de sorra i de paviment tou.

A la plaça de la Sardana es posaran més elements de joc i es millorarà el paviment amb una combinació de cautxú i sorra.

A la plaça de l’Alcalde Francisco Javier Serrano, es renovarà el paviment tou i els jocs.

Al parc infantil de la plaça de Cinto Pagès s’ampliarà la tanca de protecció, s’instal·laran nous jocs i es posarà paviment tou de cautxú, mentre que a la plaça d’Anne Frank se substituirà la tanca de fusta, que té un perímetre de 43 metres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies