Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Mercedes Rejas publica el seu primer llibre de poesies

Pedacitos de mí és la primera publicació de la llagostenca Mercedes Rejas. El llibre és un recull de poemes i relats breus. Rejas fa temps que es dedica a escriure poesia i, ara, s’ha decidit a plasmar la seva obra en un llibre, que ha vist la llum fa uns dies.

La llagostenca es va animar a publicar els seus poemes després de participar als tallers de poesia que organitza la Biblioteca de la nostra localitat. Pedacitos de mí conté poemes que Mercedes Rejas ha anat escrivint ja fa anys i altres que ha elaborat després de passar per les sessions de creació literària. El llibre es troba a la venda a Amazon.

Paral·lelament a la creació i publicació del llibre de poesies, Rejas també ha estat treballant en una novel·la, que es publicarà aquest mes de gener i que porta per títol Dulce secuestro. L’argument gira entorn una advocada que treu tot el seu caràcter esbojarrat quan viu una aventura que combina amor, humor i misteri.

Mercedes Rejas té pensat fer un acte de presentació dels dos llibres quan surti publicada la novel·la.

Publicitat

Publicitat

Més notícies