Dijous, 23 març 2023
12.8 C
La Llagosta

Ràdio la Llagosta i Rems organitzen demà la 18a Ràdio Marató Solidària

Demà dijous tindrà lloc la 18a Ràdio Marató Solidària organitzada per Ràdio la Llagosta, emissora municipal, i l’associació de voluntariat Rems, amb el nom de Cap infant sense joguina. Des de les deu del matí, Ràdio la Llagosta farà un programa especial amb connexions amb l’estand de la plaça d’Antoni Baqué.

L’objectiu de la marató radiofònica és que el dia de Reis cap infant de la Llagosta no es quedi sense joguines. Segons les dades dels Serveis Socials municipals, aquest any, 86 infants es beneficiaran d’aquesta campanya. Per aquest motiu, amb aquesta programació especial, Ràdio la Llagosta surt al carrer per animar a la ciutadania i a les entitats a fer donacions de joguines noves, no sexistes ni bèl·liques. Per aconseguir-ho, la Ràdio Marató comptarà també amb les persones voluntàries de Rems, que explicaran la tasca que duen a terme.

Publicitat

Publicitat

Més notícies