L’Ajuntament contractarà sis persones en un nou pla d’ocupació

0
67

L’Ajuntament de la Llagosta contractarà properament sis persones en un nou pla d’ocupació finançat per la Generalitat de Catalunya, en el marc del Programa Treball i Formació 2018, línia PANP i DONA.  L’objectiu és oferir feina i formació a persones en situació d’atur no perceptores de prestacions o subsidi per desocupació i preferentment més grans de 45 anys.

En concret, està previst contractar dues persones per a la Brigada Municipal d’Obres durant sis mesos; dues persones com a informadores municipals durant sis mesos i dues persones més al servei de jardineria durant dotze mesos. Aquestes darreres persones han de ser contractades com a màxim el 29 de desembre, mentre que les altres ho seran com a màxim el 31 de gener de 2019. El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) farà la preselecció de candidats.

Les persones interessades i que compleixin els requisits han d’anar a l’Oficina del SOC de Mollet del Vallès, situada a l’avinguda de Burgos número 51.

Publicitat