Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament contractarà sis persones en un nou pla d’ocupació

L’Ajuntament de la Llagosta contractarà properament sis persones en un nou pla d’ocupació finançat per la Generalitat de Catalunya, en el marc del Programa Treball i Formació 2018, línia PANP i DONA.  L’objectiu és oferir feina i formació a persones en situació d’atur no perceptores de prestacions o subsidi per desocupació i preferentment més grans de 45 anys.

En concret, està previst contractar dues persones per a la Brigada Municipal d’Obres durant sis mesos; dues persones com a informadores municipals durant sis mesos i dues persones més al servei de jardineria durant dotze mesos. Aquestes darreres persones han de ser contractades com a màxim el 29 de desembre, mentre que les altres ho seran com a màxim el 31 de gener de 2019. El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) farà la preselecció de candidats.

Les persones interessades i que compleixin els requisits han d’anar a l’Oficina del SOC de Mollet del Vallès, situada a l’avinguda de Burgos número 51.

Publicitat

Publicitat

Més notícies