Dimecres, 21 febrer 2024
13.8 C
La Llagosta

Toni Cubel serà el cap de llista de la Llagosta En Comú a les municipals

Toni Cubel ha estat escollit per encapçalar la llista de de la Llagosta En Comú a les eleccions municipals que se celebraran l’any que ve. Cubel va ser l’única persona que va presentar candidatura durant el procés de primàries.

Divendres, es va fer al local d’ICV la votació. Sobre un cens de 76 persones inscrites, hi van anar a votar 43, totes a favor del candidat. Dissabte, també a la seu d’ICV, es va celebrar una assemblea, amb una vintena d’assistents, durant la qual es va proclamar el candidat. 

El cap de llista de La Llagosta en Comú va agrair la confiança rebuda i espera traduir aquest suport en il·lusió col·lectiva pel repte d’assolir el govern local.

La Llagosta en Comú pretén ser un front local d’esquerres, on té cabuda tothom que s’hi vulgui sumar, segons va assenyalar Toni Cubel a la seva intervenció durant l’assemblea.

En relació a la futura participació de Podem a la candidatura, Toni Cubel va indicar que “les portes estan obertes, hem treballat conjuntament de manera prou satisfactòria en els dos darrers anys, però en última instància hauran de decidir si aposten per aquesta confluència”.

L’objectiu de la Llagosta en Comú és el de guanyar les eleccions municipals del mes de maig “per intentar transformar el nostre municipi”, segons va dir Cubel, que va afegir que “la Llagosta no es pot permetre un alcalde virtual, hem de posar en valor la institució i donar-li prestigi al nostre poble. Governar no és fer propaganda, és prendre decisions i gestionar”.

“L’alcalde ha de ser capaç de defensar amb fermesa i contundència els interessos de la Llagosta davant de qualsevol institució i, actualment, això no passa”, va indicar el candidat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies