Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

La 5a Zambomba Flamenca Solidaria arriba diumenge al Centre Cultural

El Centre Cultural acollirà diumenge la cinquena edició de la Zambomba Flamenca Solidaria, organitzada per la Unión Musical la Flamenca i la Hermandad Pastorcillo Divino de l’Hospitalet de Llobregat. Aquest any es faran dues actuacions a la Llagosta, a les 12 h i a les 18 h, per aquesta darrera sessió, les entrades estan exhaurides.

La Zambomba Flamenca és un acte solidari que recapta diners per al’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Enguany, més de 60 artistes participen en aquest esdeveniment, que ja s’ha pogut veure a Sant Boi de Llobregat i a l’Hospitalet de Llobregat, omplint el 9 de desembre passat els teatres de les dues ciutats.

A més de les dues funcions que es faran diumenge a la Llagosta, la 5a Zambomba Flamenca també pujarà a l’escenari del Palau Firal i de Congressos de Tarragona, demà dissabte a les 20 h.

A la Llagosta estava prevista inicialment fer una única actuació, la de les 18 h, però les entrades es van exhaurir en poc temps. Així, els organitzadors van decidir fer una altre sessió a les 12 h. Per aquesta darrera encara queden algunes entrades. Les persones interessades poden adquirir la seva entrada escrivint un missatge al correu electrònic pastorcillodivino@hotmail.com.

Publicitat

Publicitat

Més notícies