Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

L’escriptor Toni Hill presenta a la Llagosta ‘Tigres de vidre’

L’escriptor barceloní Toni Hill ha presentat la seva darrera novel·la, Tigres de vidre, a la sala polivalent de Can Pelegrí. L’acte ha estat organitzat aquesta tarda pel grup d’autors i autores locals de Resistencia Literaria i la Biblioteca de la Llagosta.

El nou llibre de l’autor barceloní fuig de la trilogia policíaca publicada i se centra en una història de suspens psicològic, que es desenvolupa en un barri de Cornellà entre un grup d’amics i amigues. “En aquesta novel·la també hi ha un crim, però no és una investigació a l’ús. És una novel·la més ambiciosa, perquè parla dels migrants andalusos i extremenys que van venir a viure a Catalunya, de l’amistat d’uns amics i el seu retrobament”, ha explicat Toni Hill, que ha destacat que la novel·la es va publicar al maig “i està tenint molt bona acceptació”.

La novel·la Tigres de vidre ha estat publicada per l’editorial Grijalbo i té també versió d’àudio llibre. Toni Hill és autor de la trilogia de novel·la negra protagonitzada per l’inspector Héctor Salgado, L’estiu de les joguines trencadesEls bons suïcides i Els amants d’Hiroshima.

Publicitat

Publicitat

Més notícies