Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament farà demà a la nit un tractament fitosanitari a arbrat de la Llagosta

Entre les 22 hores de demà dimecres i les 6 hores de dijous, es realitzaran diferents actuacions de tractament fitosanitari de l’arbrat urbà a la Llagosta. Es tracta d’un tractament per al control de la processionària del pi que anirà a càrrec de l’empresa Alemany Fitosanitaris.

Aquestes actuacions no presenten un termini de seguretat després de la seva aplicació i, per tant, la reentrada de la ciutadania a la zona tractada pot ser immediata una vegada s’hagi assecat. Com a mesura de precaució, es recomana retirar aliments i roba de les terrasses i balconades de les zones a tractar per si hi ha deriva aèria provocada pel vent.

Les zones on s’actuarà són: plaça de la Masia, plaça d’Anne Frank, plaça de Concepción Arenal, Piscina municipal, plaça d’Andalusia, plaça de la Sardana, Jardins de la Pineda Fosca, plaça de l’Alcalde Francisco Javier Serrano, Parc Popular, plaça de Catalunya, plaça dels Drets Humans, Cementiri i illeta al costat de l’autopista.

El pla de treball i documentació annex es pot consultar a l’apartat d’avisos del web municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies