Diumenge, 27 novembre 2022
12.3 C
La Llagosta

Nous arbres per als carrers de la Llagosta

La Brigada de Jardineria de l’Ajuntament de la Llagosta està procedint aquests dies a la plantació de nous arbres al nostre municipi. A més, està realitzant treballs de renovació d’algunes jardineres.

Al carrer de l’Estació ja fa unes setmanes es van plantar deu nous roures, que substitueixen alguns dels pollancres malalts que es van treure el seu dia. Altres tretze arbres i una palmera s’han plantat al passeig del Pintor Sert, a l’avinguda del Primer de Maig i al carrer del Progrés, entre d’altres. Els darrers que queden es posaran, entre d’altres espais, a la plaça de Pere IV. En total, l’Ajuntament ha invertit en aquesta fase 2.513,8 euros en la compra d’aquests arbres.

A més, s’han instal·lat sis noves jardineres a la plaça de la Sardana i s’han renovat algunes més del passeig del Pintor Sert.

Publicitat

Publicitat