Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

La Llagosta va commemorar dissabte el Dia Internacional contra la violència envers les dones

El Centre Cultural va acollir dissabte l’acte central de la programació per commemorar a la Llagosta el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Gairebé 200 persones van assistir a l’activitat. La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta, Conchi Jiménez, va llegir el manifest que havia aprovat dijous el Ple del Consistori amb motiu del Dia Internacional contra la violència envers les dones.

Després, la monologuista i activista feminista Pamela Palenciano va pujar a l’escenari amb el monòleg No solo duelen los golpes, basat en la seva experiència personal. Palenciano, en la seva etapa adolescent, va tenir una parella que la maltractava. Després del monòleg, es va fer un debat sobre la necessitat d’acabar amb el masclisme.

L’acte de dissabte va ser el darrer de la programació elaborada per l’Ajuntament amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies